Hvordan bli rik på Internett?

Hvordan bli rik på Internett er et spørsmål jeg har fått mange ganger. Siden jeg driver med nettsider og tjener penger på nett. Så er det mange som spør om det er mulig å bli rik på nett. Da svarer jeg alltid: «Tror du det er mulig å bli rik på nett?». Hvis svaret er ja, så er det nok mulig.

Men de som svarer nei, har nok ikke det som skal til. Du må ha en vinnerinnstilling om du skal klare å bli rik på nett. Alle kan klare det, du må bare jobbe for det. Du trenger heller ikke noen form for spesielle kunnskaper for å klare det. Det du trenger er bare litt hjelp på veien. Dem som tror det er mulig spør meg også hvor lang tid det tar. Om det tar lang til å bli rik på nett, eller om det er mulig å bli rik raskt.

Hva er viktig om du skal bli rik?hvordan bli rik

  • Motivasjon: Om du ikke har motivasjon, så er det så godt som umulig å bli rik.
  • Plan: Legg deg en slagplan, og hold deg til den. En god plan er den letteste veien til rikdom.
  • Mål: Sett deg mål på hvor mye du skal tjene, og følg opp målene dine. Dette er en fin måte og holde seg motivert.
  • Lær: Lær fra andre som har tjent seg rik, finn ut hvordan de klarte det. Og lær av deres feil.
  • Ikke gi opp: Hvis du virkelig vil tjene deg rik, så må du nok jobbe ganske hardt for det! Så uansett hvor vanskelig det er, aldri gi opp!

Som regel tar det litt tid for å bli rik, men det er mulig å bli rik raskt. Enten kan du ha flaks, eller så finner du en metode som virkelig fungerer. Du kan vinne penger, enten på Kasino eller ved å spille lotto. Flaks er nok den raskeste metoden for å bli rik, men problemet er at det er umulig å lage flaks.

Derfor er ikke dette en spesielt lett måte å bli rik på. Skal du klare å bli rik, så må du nok gå for en metode der du ikke trenger flaks for å tjene penger. Det finnes en haug av muligheter du kan bruke for å tjene deg rik på Internett, men det tar som regel litt tid.

Rik på nettsalg med Wholesale og Dropshipping

En måte som mange har brukt for å bli rik på nett er ved å kjøpe og selge varer. Her kjøper du varer billig fra wholesale og selger dyrere på Amazon og Ebay. Wholesale er billige leverandører, som normalt leverer til store bedrifter som selger produktene mye dyrere. Takket være Salehoo, er det nå også mulig for deg som en helt vanlig person å få tilgang til disse wholesalene.

Her har du to muligheter. Du kan kjøpe de billige varene fra wholesalene og få dem sendt til deg i Norge. Så kan du selge dem på nettauksjoner eller din egen nettside. Den andre og i mine øyne klart beste muligheten du har, er Dropshipping.

Her slipper du alle de ekstra utgiftene med å sende varen til deg i Norge. For så å måtte sende den videre til kunden. I tillegg slipper du å ha noen form for fysisk kontakt med varen. For med droppshipping blir varen sendt direkte fra wholesalene til kunden du har solgt varen til på nett.

Hvordan fungerer wholesale?

Her har du ett eksempel på hvordan dette fungerer. Du kjøper BunBot 2000 til $20 hos Wholesale, for så og selge den videre på Amazon eller Ebay til 98$. Vipps, du har tjent 78$! Som du sikker skjønner, så er dette en metode du kan bruke som en fulltids jobb.

Bare ved å selge denne ene varen har du tjent $78. Om du da klarer å selge 10-20 varer i samme prisklasse hver dag, så tror jeg du ser hvorfor dette er en metode du kan bruke til å bli rik.

hvordan bli rik

Noe jeg selv merket med denne metoden er hvor mye du kan tjene rundt jul. Da er det så utrolig mange som kjøper produkter på nett. Så om du da har mange produkter for salg på nett, har du muligheten til å bli rik på en måned. I hele desember kjøper folk presanger i hytt og pine, imens kan du sitte og se på salgene komme inn og varene bli sendt fra wholesalene til kunden. Om du vil bli rik på denne metoden, er det første steget å bli medlem hos Salhoo, så forklarer Salhoo hva du skal gjøre videre.

Hvordan bli rik på Poker?

Her i Norge har vi flere personer som har tjent millioner av kroner på Poker, blant annet Thor Hansen, Annette Obrestad, Frode Fagerli og Johnny Lodden. Som alle er i den Norske Poker Hall Off Fame.bli rik poker

Poker handler om tålmodighet, ferdigheter, og evnen til å lese andre mennesker. Klarer du å kombinere disse, og i tillegg ha litt flaks av og til, så kan du også bli rik på poker.

Hvis du vil spille poker for å bli rik, så er det viktig å sette seg inn i absolutt alt som er å vite om Poker. Det finnes en haug med guider der ute, men det første jeg ville gjort er å lage deg en konto hos 888Poker.

888Poker for Nybegynnere og Proffe

888Poker er uten tvil den beste siden for alle, både nybegynnere og proffer. Før du hiver deg ut i pokerverden, kan det være lurt å sjekke ut Poker School, for å lære deg alt du trenger å vite om poker. Når er det også blitt lovlig å Norge å spille Pokerturneringer. Privat så er det lovlig så lenge max buyin er 1000 kr pr pers.

Du kan også bli med på arrangementer over hele Norge, som norgesmesterskapet på Gardermoen tidlig i Desember. Her er innkjøp ca 5000 kr, og du har muligheten til å stikke av med over 1 million kroner. Det vil jeg si er en god start til å bli rik. Jeg sier ikke at dette er en enkel metode for å bli rik, men om du lærer deg poker skikkelig, og klarer å lese mennesker. Så er poker en av de beste metodene du kan bruke for å bli rik i Norge.

Comments are closed.