Jobb hjemmefra

Jobb hjemmefra? Hvordan?tjen penger på nett

Du tror kanskje ikke det er mulig å ha en jobb hjemmefra som oversetter om du bare kan to språk. Men det er faktisk mulig. Du trenger faktisk bare å kunne Engelsk og Norsk! I 2016 er det enormt mye som skjer på nett, millioner av nettsider som oppdateres daglig.

Det er her pengene kommer inn i bildet. Bedrifter betaler privatpersoner millioner av kroner for å oversette innleggene på nettstedet deres. Sider som Google Translate er rett og slett ikke nøyaktige nok. Og ingen apper har så langt klart å oversette ord og setninger like bra som mennesker (test en setning på Google translate selv).

Hvordan jobbe hjemmefra som oversetter?

For å kunne tjene penger hjemmefra som oversetter, så må du først og fremst jobbe for et firma som gir deg oppgaver. Altså hvis en bedrift en plass i verden vil ha oversatt det nyeste innlegget på nettsiden fra engelsk til korrekt norsk. Så kontakter bedriften firmaet som du er «ansatt» hos, så kontakter ditt firma deg igjen. Og vips, du har en godt betalt arbeidsoppgave av en stor bedrift, uten at du har noen ekstra kunnskap om språket, rett og slett fordi du kan norsk og skjønner det bedre en programmer som Google translate.

Hvordan begynne å jobbe hjemmefra som oversetter?

Alt du trenger å gjøre for å starte å tjene penger på nett, er å registrere deg hos en bedrift som trenger oversettere. Den letteste og beste siden jeg har funnet på nett som hjelper deg med dette er Real Tralslator Jobs. Her er det veldig lett for nybegynnere å komme inn isystemet å lære seg hvordan det fungerer.jobbe hjemmefra oversetter

Som alle andre system som dette, koster det et slags «start up fee». Dette er for å vite at du er seriøs, og slik att ikkje hvem som helst registrerer seg, og systemet blir overbelastet av useriøse brukere. Så hvis du synst dette er noe for deg, så er det bare å registrere seg, Real Translator Jobs vil geleide deg videre i din nye jobb. Registrer deg å tjen penger med Real Translator Jobs idag. Klikk her for å registrere deg nå!

Eller… Jobb hjemmefra ved å skrive tekster!

Hvis å jobbe som translatør ikke hørest ut som noe for deg, så finnest det flere andre metoder som kanskje frister mer. En av dem er å skrive tekster, innlegg, ebøker å diverse for andre. Denne metoden er tilgjengelig på like mange språk som translatør jobben. Og er egentlig basert på samme metoden, et firma trenger noen til å skrive et innlegg eller en tekst for dem. Det finnes mange forskjellige skrivejobber, og noen betaler mer en andre. Writing-jobs og partnerne deres er det programet jeg vil anbefale. Dette er en perfekt mulighet for freelance skribenter, eller for noen so ønsker å sitte i pyjamas og tjen penger hjemme!tjen penger på å skrive

Dette er ikke noe jeg har gjort så alt for mye, jeg testet det ut, men tjente ikke like mye som jeg gjore på translatørjobben. Jeg følte det tok litt lenger tid, og siden jeg tjente mindre. Så fortsatte jeg heller å oversette tekster å tjene mer penger på det, siden det også gikk mye fortere. Men hvis du like å skrive, og er god til å skrive tekster, så kan faktisk Writing-Jobs bli måten du kan bruke til å tjene penger på internett.

Uansett hva som passer for deg, så er ivertfall Real Translator Jobs og Writing-Jobs de to beste alternativene tilgjengelig på nett. Så hvis du vil starte å jobbe hjemmefra i 2016, så er dette en god plass å starte!

Comments are closed.