Dropshipping

Dropshipping er en av de mest seriøse metodene for å tjene penger på nett. Det går ut på at du finner billige distributører av produkter, og selger dem mye dyrere på for eksempel E-Bay eller Amazon. Og som du sikkert har lagt merke til, så er det en grunn til at det heter dropshipping. Du sender varen rett ifra de billige distributørene til personen som kjøper produktet fra der du har lagt det ut.

Du kjøper ikke før varen er solgt

På denne måten kjøper du ikke selv produktet før du har solgt det, i tillegg til at du sparer all frakt. Siden kunden selv betaler frakten, så tjener du hele mellomlegget. Prisen der du kjøper produktene fra heter «wholesale», og så selger du dem til «retail prices» på Ebay eller Amazon. Som du kan se på bildet under, så kan du tjene stor profitt med denne metoden.

tjene penger

Dette er nok den beste måten for nybegynnere å tjene penger på nett. Du kan faktisk bruke dette til å jobbe hjemmefra på fulltid om du får det til skikkelig. Du ser selv at hvis du klarer å selge bare 3-4 av produktene ovenfor, så kan du tjene over 3000 kr dagen med denne metoden. Bare tenk på hvor mye du kan tjene hvis du selger 10+ produkter om dagen. Dette er en metode du kan bli rik på, du må bare vite akkurat hva du skal gjøre, og hvordan du får tak i «Wholesale» produkter.

Dette er ikke så enkelt som en skulle tro, som regel er det kun store firmaer som får tak i produkter til den prisen. Og det er veldig vanskelig å bli akseptert av disse bedriftene hvis du ikke er en stor bedrift selv. Dette er hvor Salehoo kommer inn, dette er ditt mellomledd inn i Wolesale verden. Salehoo er et stort firma som lar deg ta i bruk en del av deres firma for å komme igang med din dropshipping.

Salehoo har kun seriøse wholesales

Ikke alle Wholesalers er like seriøse, og det er derfor du må være forsiktig, spesielt som nybegynner. Det finnes mange scammere der ute, som er ute etter å tjene penger på folk som aldri har drevet med Dropshipping før. Derfor er det greit å kun holde seg til en leverandør, som har drevet med dette lenge. Derfor er Salehoo perfekt for deg som aldri har drevet med dette før. Jeg bruker det selv, å kunne aldri tenkt meg å bruke en annen leverandør. Jeg selger daglig produkter på Amazon, og Salehoo fungerer som en drøm.

Hvis du vil begynne å jobbe hjemmefra med dropshipping og wholesale, så gå for Salehoo. Her får du den nødvendige opplæringen, og blir vist metoder du kan bruke for å få solgt de produktene du vil selge. Det er et hav av personer som kjøper varer på nett hver dag, og det er mer en nok plass til deg også.

Noe jeg selv har merket er at rundt November begynner salgene virkelig å ta av. Du kan sikkert gjette hvorfor. Julepresanger er noe mesteparten av verdens befolkning kjøper, og over halvparten kjøper noen av presangene på Internett. Det er smått utrolig hvor mange salg du kan få rundt November/Desember. I noen tilfeller øker salgene med 600%. 

Så bare tenk deg om du til vanlig selger 10 varer om dagen, så vil du rundt juletider selge 60 varer for dagen. Da sier det seg selv at dette er en jobb som du tjener veldig bra på. Så om du vil komme igang, og ha varene tilgjengelig på nett til jul. Bli medlem hos Salehoo idag!

Comments are closed.